Αγαπημένες

Συνταγές

Πλιγούρι πιλάβ

Υλικά:

2 κούπες πλιγούρι "Το Πλαστήρι"

βούτυρο αγελαδινό ή ελαιόλαδο

4,5-5 κούπες νερό

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Αλάτι

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βραζουμε το νερό και μόλις αρχίσει να κοχλάζει προσθέτουμε το πλιγουρι. Ρίχνουμε το ανάλογο αλάτι και το αφήνουμε να βράσει εώς ότου απορροφήσει όλο το νερό. Κατόπιν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σκεπάζουμε με μια πετσέτα. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και περιχύνουμε με αυτό το πλιγούρι χωρίς να το ανακατέψουμε. Αμέσως μόλις απορροφηθεί το καρύκευμα του κρεμμυδιού σερβίρουμε. Το πιλάφι από πλιγούρι τρώγεται σκέτο ή με γιαούρτι.

Επικοινωνία

Περίσταση Πιερίας 60100

[email protected]

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Σαββάτο

08,00 - 18,00

Καλέστε Μας

Τηλέφωνο: 2351076773

Κινητό: 6973052933

Ακολουθήστε μας