Υλικά:
500γρ χυλοπιτάκια "Το Πλαστήρι"
2 κούπες γιαούρτι
3κ.σ. ελαιόλαδο
3 μεγάλα κρεμμύδια σε φέτες
2 ντομάτες τριμμένες
2 κούπες φέτα τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, λίγη κανέλα
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια για 10 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε την ντομάτα, τα μπαχαρικά και μισό ποτήρι νερό. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Βράζουμε τα χυλοπιτάκια "Το Πλαστήρι" για 3-4 λεπτά περίπου σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε χωρίς να τα κρυώσουμε κρύο νερό. Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι και το τυρί. Τέλος, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.