Υλικά:
500γρ Εύριστον "Το Πλαστήρι"
βούτυρο αγελάδος ή ελαιόλαδο
4 λίτρα νερό
Εκτέλεση:
Βράζουμε το νερό και κλείνουμε τη φωτιά. Ρίχνουμε το Εύρριστον "Το Πλαστήρι" στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 3 λεπτά. Σουρώνουμε και περιχύνουμε με το βούτυρο. Σερβίρουμε με γιαούρτι ή τυρί. Σε περίοδο νηστείας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο. Αντί για τυρί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζάχαρη και κανέλα ή καρύδι και φουντούκια.